Laçin Olgun Escort Derya
Profil Bilgileri
| Semt | Laçin |
|---|---|
| Adı | Derya |
| Yaş | 29 |
| Boy | 1.66 |
| Kilo | 52 kg |
| Saç Rengi | Sarı |
| Göz Rengi | Mavi |
| Ten Rengi | Bronz |
| Uyruk | Türk |
| Diller | Türkçe |
| Sigara | Evet |
| Dövme / Piercing | Yok |
| Müsaitlik | 7/24 |
| Görüşme Yeri | Kendi Yerim / Otele Gelen |
Hizmetler
| Hizmet | Dahil | Ekstra |
|---|---|---|
| Masaj | ✓ | |
| Erotik Masaj | ✓ | |
| GFE (Kız Arkadaş Deneyimi) | ✓ | |
| Öpüşme | ✓ | |
| Fransız Öpücüğü | ✓ | |
| Striptiz | ✓ | |
| Duş Keyfi | ✓ | |
| İkili | ✓ | |
| Kostüm / Üniforma | ✓ | |
| Fetiş | ✓ | |
| Ayak Fetişi | ✓ | |
| Rol Yapma | ✓ | |
| Masturbasyon | ✓ | |
| Oral | ✓ | |
| Eşlik / Refakat | ✓ | |
| Gece Boyu | ✓ | |
| Seyahat | ✓ |
Merhaba, ben Derya. Eskişehir’in Laçin bölgesinde yaşıyorum ve hayatımda yeni insanlarla tanışma heyecanını yaşıyorum. Doğayla iç içe olmayı, açık havada yürüyüş yapmayı ve güzel sohbetler etmeyi çok seviyorum. Sanata olan tutkum sayesinde farklı etkinliklere katılmayı tercih ederim. Hayatımda renkler var, ve bu renkleri paylaşmayı umut ediyorum.
Tanışacağım kişinin samimi ve içten olmasını önemserim. Güzel bir kahve eşliğinde uzun sohbetler yapabileceğimiz, belki de bir yürüyüşe çıkacağımız bir buluşma harika olur. İnsanların gözlerinde gördükleri sıcaklık, bir gülüş, benim için en önemli detaylardır. Birlikte geçireceğimiz zamanın keyfini çıkarmak istiyorum.
Dostluk ve iyi bir bağ kurma yolunda atacağımız adımları merak ediyorum. Eğer kendine güvenen, nazik ve hayatın kıymetini bilen birisiysen, tanışalım! Belki de sohbetlerimizle hayatımızın renkli keşiflerine ilk adımı atarız. İletişim kurmayı unutma, bekliyorum!
Daha fazla profil için Laçin Escort sayfasını inceleyebilir, Eskişehir genelindeki ilanlar için Eskişehir Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.